Προιόντα Συρματουργίας...

Συρματουργίας

ΣΥΡΜΑΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΑΚΑ
Σύρματα Μαύρα Μαλακά σε ρόλλους και ευθύγραμμα.Ενδεικτικές εφαρμογές: κατά κόρον σε οικοδομικές εργασίες(στήριξη ξυλοτύπου, δέσιμο σιδήρου οπλισμού σκυροδέματος), χριστουγεννιάτικα στολίδια,για εργασίες γαλβανιστηρίων κ.ο.κ.
ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΚΛΗΡΑ (ΦΙΛ-ΚΛΑΙΡ)
Σύρματα φιλ-κλαιρ σε ρόλλους και ευθύγραμμα.Ενδεικτικές εφαρμογές: σχάρες(βιομηχανικές,περιφράξεων,επαγγελματικών ψυγείων,σχολικών θρανίων...), επιτραπέζιοι συνδετήρες, διακοσμητικά αξεσουάρ, ομπρέλες θαλάσσης, κρεμάστρες και πλείστες ακόμη.
ΣΥΡΜΑ ΧΟΡΤΟΔΕΣΙΑΣ
Εξαιρετικής ποιότητας (Φ1,82/+0,03,-0,00) σύρμα χορτοδεσίας (πρέσσας) σε ρόλλους των 40 κιλών συσκευασμένους σε χαρτοκιβώτια. Δυνατότητα παραγωγής διαφορετικής διαμέτρου σύρματος και βάρος ρόλλου.
ΣΥΡΜΑ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ
Σύρμα γαλβανιζέ σε ρόλλους παραγωγής και ευθύγραμμα. Χρησιμοποιούνται σε αμπελουργικές και αγροτικές εφαρμογές, για την παραγωγή πλέγματος περίφραξης, χριστουγεννιάτικα στολίδια κ.ο.κ. Η ποιότητα του χαρακτηρίζεται από το εν θερμώ γαλβάνιζμα του(80γραμ./τ.μ.) και την ομοιομορφία στην σκληρότητα του(400-450 N/τ.χιλ.).
ΔΟΜΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ
Δομικά πλέματα διαστάσεων 2,15μ. Χ 5,00μ. με βρόγχους ορθογώνιους ή τετράγωνους. Εφαρμογές σε οικοδομικές εργασίες, τεχνικά έργα για τον ελαφρύ οπλισμό του σκυροδέματος και σε ορισμένες περιπτώσεις για ελαφρού τύπου περιφράξεις.   
 

active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης